🦠 Vi har precis släppt en rapport angående Covid19 påverkan för livsmedelsindustrin i Sverige och Norge
Ladda ner gratis

Cookies Policy

Cerve använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda vår webbplats godkänner du vår integritetspolicy och vår hantering av personuppgifter.

Ok

Integritetspolicy


Denna integritetspolicy beskriver hur Brillant AB (" vi "," oss ") behandlar dina personuppgifter när du öppnar eller använder någon del av vår webbplats cerve.co, vår app app.cerve.co och kundkontot inklusive underdomäner därav, nedan kallad ”Vår webbplats och app” eller om du kommunicerar med oss ​​på något annat sätt

När vi behandlar dina personuppgifter för vårt ändamål, i enlighet med denna integritetspolicy, är vi den registeransvarige när det gäller sådan behandling. Vi respekterar och bryr oss om enskildas integritet och åtar oss att respektera och skydda dina personuppgifter och integritet i enlighet med gällande lagar, branschregler och andra relaterade standarder. Denna integritetspolicy beskriver vilka personuppgifter vi samlar in, hur och varför vi samlar in dem och vad vi gör med dem när de har samlats in. Du hittar även information om vilka rättigheter du har i relation till vår behandling av dina personuppgifter.

Du kan alltid kontakta oss i frågor om sekretess och dataskydd genom att kontakta oss på: privacy@cerve.co

Personuppgifter

Med personuppgifter avses all information som rör en person, som direkt eller indirekt kan användas för att identifiera personen, till exempel ditt namn, telefonnummer, e-postadress, betalnings- och beställningsinformation och IP-adress.

Insamling av personuppgifter

Det mesta av de personuppgifter som vi behandlar om dig är personuppgifter som du frivilligt har gett oss, till exempel genom att skicka en förfrågan på vår webbplats och app, genom att registrera ett konto adresserat till företaget du representerar eller agera för, genom att registrera din individuella inloggning på företagskontot genom att göra en beställning för köp av våra tjänster och / eller när du kontaktar oss på något annat sätt. Du kan också ge sådan information när du kontaktar oss eller anställda som officiellt representerar oss.

Personuppgifter lämnat av dig

De personuppgifter som du tillhandahåller oss kan innehålla din kontaktinformation (namn, adress, telefonnummer, e-postadress etc.) och data som rör din beställning och användning av våra tjänster (kundpreferenser och inställningar, köphistorik etc.)

Vi kan behöva ovanstående information för att svara på förfrågningar från dig och för att kunna uppfylla ett avtal med dig angående tillhandahållande av tjänster som du har beställt. Om du väljer att inte skicka in vissa personuppgifter kanske vi inte kan svara på dina förfrågningar eller tillhandahålla de beställda tjänsterna.

Personuppgifter insamlat av oss

Vi samlar in personuppgifter om dig när du besöker vår webbplats och app, använder våra tjänster eller interagerar med oss på något annat sätt. Personuppgifter som vi samlar in från dig inkluderar information om din användning av webbplatsen och appen, teknisk information om enheterna du använder för att navigera på webbplatsen och appen, geografisk platsinformation, interaktionsdata och information om de tjänster du har beställt från oss.

Vi samlar in personuppgifter i syfte att tillhandahålla våra tjänster på bästa möjliga sätt för våra kunder och deras användare, dvs möjliggöra en användarvänlig beställningsplattform mellan grossister och deras kunder.

Cookies och spårning

Vi använder oss av cookies på vår webbplats och app så att du kan njuta av bästa möjliga onlineupplevelse. En cookie är en liten textfil som sparas på din dator när du besöker en webbplats. Den innehåller information om webbplatsen du besöker, inställningar du har gjort och varaktigheten på ditt besök. Cookies innehåller inte virus och skadar inte din dator. De kommer inte att identifiera dig personligen utan bara webbläsaren du har installerat på din dator.

Om du vill undvika att använda cookies på din dator så kan du stänga av funktionen genom att justera inställningarna i din webbläsare. Detta förhindrar att cookies sparas på din hårddisk.

Observera att stängning av cookies kan leda till en minskad surfupplevelse.

Du kan hitta mer information om cookies på https://cookiesandyou.com/

Vi använder också webbläsarteknologier som språkinställningar för att ge dig bästa möjliga onlineupplevelse.

Hitta mer information om det på https://www.w3.org/International/questions/qa-lang-priorities

Loggfiler

Den enda information som vi samlar in och lagrar automatiskt under normal användning av webbplatsen och appen är typiska webbserversloggdata. Denna information inkluderar internetprotokoll (IP) -adresser, webbläsartyp, referens- / utgångssidor, operativsystem, datum / tidstämpel och klickströmdata. Sådana uppgifter talar inte om vem du är eller avslöjar någon annan personlig information. Vi använder webbserverns loggdata för att generera statistik och mäta webbplatsaktivitet till fördel för våra webbplats- och appanvändare.

Hur använder vi cookies och loggfiler?

Vi använder cookies och loggfiler till:

i. mäta antalet besökare på webbplatsen och appen;

ii. se vilka sidor som är de mest populära;

III. samla information som används för att göra vår webbplats och app mer kundorienterad;

iv. leverera relevant information och marknadsföringsinnehåll till våra besökare.

Vi använder också cookies för att samla in besöksstatistik med Google Analytics. Detta hjälper oss att få en bättre förståelse för hur du och andra besökare interagerar med vår webbplats och app.

Varför vi behandlar dina personuppgifter

8.1 Syfte

Vi behandlar dina personuppgifter för olika ändamål. Vi behandlar inte dina personuppgifter om vi inte har en rättslig grund för att göra det. Nedan kan du läsa mer om varför vi behandlar dina personuppgifter och vilken rättslig grund vi har för behandlingen.

8.1 Behandling baserat på ditt samtycke

Personuppgifter behandlas för följande ändamål för vilka vi behöver ditt samtycke:

i. att bearbeta, utvärdera och svara på förfrågningar och begäran;

ii. för att verifiera din identitet

III. att förse dig som besökare av webbplatsen och appen om produkter, tjänster och evenemang på begäran av dig;

Vi kommer att se till att vi får ditt samtycke innan vi börjar behandla dina personuppgifter för de syften som anges ovan. Förfrågan om ditt samtycke kommer att vara tydlig och specifik och ge dig en beskrivning av syftet med vår databehandling. Vi antar aldrig ditt samtycke men ser till att din vilja att samtycka är tydligt uttryckt.

Du har rätt att när som helst dra tillbaka ditt samtycke, i sådant fall kommer vi att sluta behandla de personuppgifter som du tillhandahåller eller som har samlats in av oss under samtycke. Vänligen rikta en begäran om återkallande till privacy@cerve.co.

8.2 Behandling som är nödvändig för att uppfylla ett avtal

I de flesta fall är vår behandling av dina personuppgifter nödvändig för att vi ska kunna uppfylla ett avtal med dig eller det företag du använder vår webbplats, app och tjänster på uppdrag av. Behandlingen kan också vara nödvändig för att besvara en förfrågan innan ett avtal ingås. Till exempel kan dina personuppgifter därför användas:

i. för att verifiera din identitet och kontaktinformation;

ii. att ge support och våra tjänster (garantiservice, återkallande information osv.); för administration av dina betalningar;

III. för produkt- och tjänsteutvecklingsändamål, till exempel för att förbättra systemets prestanda eller; kvalitet och säkerhet gjort av oss själva och våra utvalda tredjepartsmottagare eller leverantörer.

8.3 Bearbetning som är nödvändig för vårt eller en tredje parts legitima intresse

I vissa fall kan vi också lita på vår eller tredje parts legitima intresse att behandla dina personuppgifter. Dina personuppgifter kan till exempel därför användas:

i. att uppfylla lagkrav eller lagliga myndighetsförfrågningar;

ii. att skydda våra juridiska rättigheter, till exempel för att undersöka eventuella kränkningar av våra villkor; att upptäcka, förebygga eller avslöja bedrägerier och obehöriga transaktioner; att försvara oss själva i samband med ett potentiellt anspråk; att upptäcka och / eller förhindra andra säkerhetsproblem; och att hantera riskexponering och upprätthålla en hög säkerhetsnivå eller;

III. att driva, utvärdera och förbättra vår verksamhet, inklusive:

o för interna administrativa ändamål

o för förbättring av produkter och tjänster

o för utveckling av nya produkter och tjänster;

o att hantera vår kommunikation med dig, andra intressenter, kunder och marknader;

o att genomföra marknadsundersökningar;

o att bestämma och hantera effektiviteten i vår reklam och marknadsföring;

o att analysera våra produkter, tjänster och webbplatser och appar och

o att utföra bokföring, revision, fakturering, avstämning och inkasso.

Om du har några frågor angående detta eller vill veta mer om hur vi avgör vårt berättigade intresse är du välkommen att kontakta oss.

8.4 Behandling som är nödvändig för att följa lagliga skyldigheter

Ibland måste vi behandla dina personuppgifter för att uppfylla lagliga skyldigheter som vi är föremål för, till exempel bokföringslagstiftning, skatteregler och regler om produktansvar. Personuppgifter som behandlas för dessa ändamål kan innehålla identitets- och kontaktinformation, beställningsinformation som tid och plats, betalningsinformation och information om de produkter och tjänster som du eller företaget du representerar köpte.

Retention tid

Vi behåller bara dina personuppgifter så länge det är nödvändigt för att uppfylla de syften som anges i denna policy eller de syften som du annars har informerats om. Lagringstiden varierar beroende på de syften för vilka vi behandlar data och den rättsliga grund vi har för behandlingen. Samma personuppgifter kan också användas för olika ändamål och baserat på olika juridiska skäl

Vi behåller i allmänhet din personliga information så länge som är nödvändigt för utförandet av kontraktet mellan dig eller det företag du representerar och för att uppfylla våra juridiska skyldigheter. I EU kan du begära att alla dina personliga uppgifter raderas helt.

Observera att om du begär att din personliga information tas bort kan vi ändå behålla en del av din personliga information:

i. nödvändigt för våra legitima affärsintressen, till exempel information som upptäckt av bedrägerier, förebyggande av brottslighet och ökad säkerhet eller;

ii. i den utsträckning som är nödvändigt för att uppfylla våra juridiska skyldigheter, till exempel för skatter, lagliga rapportering och revisionsskyldigheter.

Personlig information får inte tas bort från vårt säkerhetssystem under en begränsad tid.

Avslöjande av personuppgifter

10.1 Upplysningar till tredje part

I vissa fall delar vi dina personuppgifter med tredje part. Vi strävar efter att välja det alternativ för databehandlingstjänster som bäst säkerställer integriteten för dina personuppgifter gentemot tredje part. Vi kommer inte att dela dina personuppgifter med tredje part för andra ändamål än de som anges i denna policy.

Vi kommer i allmänhet endast att avslöja dina personuppgifter till en tredje part om vi har fått ditt samtycke till det. Vi kommer inte att sälja dina personuppgifter till någon tredje part utan att först ha fått ditt samtycke. Du kommer att informeras om de berörda tredje parterna innan du ger ditt samtycke. Om du har gett ett sådant samtycke, men vill dra tillbaka det, vänligen kontakta den tredje parten direkt.

I vissa fall kan vi dela dina personuppgifter med en tredje part utan ditt samtycke, till exempel i situationer där utlämnande krävs enligt lag eller där sådan avslöjande är nödvändig för vårt eller en tredje parts legitima intresse.

Vi delar dina personuppgifter med leverantörer som är anställda av oss som behandlar uppgifterna för vår räkning för de syften som anges ovan, till exempel leverantörer av IT-system, tredjepartsprogram och tjänster. Dina personuppgifter lagras till exempel i IT-system som är nödvändiga för att vi ska kunna bedriva vår verksamhet och ge dig de tjänster du begär. Dessa leverantörer är avtalsenligt skyldiga att hålla dina personuppgifter säkra och konfidentiella.

10.2 Överföring av personuppgifter utanför EU/EES

Informationen som vi samlar in från dig kan överföras till och lagras på olika platser beroende på till exempel där vårt företags IT-system är värd. Uppgifterna kan behandlas av anställda som arbetar för oss eller av våra leverantörer som är belägna i ett land utanför EU / EES.

När dina personuppgifter överförs utanför EU / EES kommer vi att vidta alla rimliga juridiska, tekniska och organisatoriska åtgärder för att säkerställa att informationen hanteras säkert och i enlighet med gällande sekretesslagar och denna integritetspolicy. Exempelvis kan överföring av data baseras på ett avtal som innehåller standardklausuler för dataskydd för dataöverföring som antagits av Europeiska kommissionen.

Säkerhet

Vi strävar efter att genomföra lämpliga tekniska, organisatoriska och rättsliga åtgärder för att skydda dina personuppgifter mot oavsiktlig eller olaglig förstörelse, oavsiktlig förlust eller förändring, obehörig avslöjande eller åtkomst och annan olaglig form av behandling. Vi strävar efter att säkerställa att den säkerhetsnivå som antas för att skydda dina personuppgifter är lämplig i förhållande till de risker som presenteras av arten av dina personuppgifter och vår behandling av dem.

Dina rättigheter och val

12.1 Din rätt till information om dina personuppgifter

Du har rätt att begära tillgång till information om de personuppgifter som vi behandlar om dig, till exempel vilka personuppgifter vi behandlar, hur personuppgifterna samlas in, syftet och den rättsliga grunden för behandlingen och med vilka personuppgifterna är delad. Begäran om sådan information måste göras skriftligt och innehålla ditt namn, adress och helst din e-postadress. Begäran måste också vara personligt undertecknad av dig (eller att du på annat sätt har bevisat din identitet).

12.2 Din rätt att kontrollera dina personuppgifter

Du har även rätt att begära att vi korrigerar felaktiga uppgifter om dig och under vissa omständigheter har du rätt att begära att vi tar bort dina personuppgifter eller begränsar vår behandling av dina personuppgifter. Exempel på sådana omständigheter inkluderar situationer där du har återkallat hela eller delar av ditt samtycke till vår behandling, om du invänder mot vår behandling eller om du tror att behandlingen inte längre är nödvändig för de syften som vi har angett.

Förfrågningar ska skickas till oss på den adress som anges nedan under ”Kontaktuppgifter”. Begäran om att radera personuppgifter kommer att omfattas av tillämpliga lagkrav.

12.3 Din rätt att dra tillbaka ditt samtycke

Du har rätt att när som helst återkalla ditt samtycke, i vilket fall vi kommer att sluta behandla de personuppgifter som du tillhandahåller eller samlas in av oss under samtycke. Ditt tillbakadragande av samtycke kan dock inte ha någon inverkan på vår behandling av dina personuppgifter innan sådant återkallande. Du har också rätt att invända mot behandlingen av dina personuppgifter för direkt marknadsföring och profilering.

12.4 Din rätt att lämna in klagomål

Vi har åtagit oss att hantera alla begäranden, klagomål eller oro som du kan ha om vår användning av dina personuppgifter på ett rättvist och öppet sätt. Om du har några klagomål om vår behandling av dina personuppgifter har du rätt att lämna in ett klagomål till svenska tillsynsmyndigheten eller till en annan tillsynsmyndighet.

Förändringar

Vi förbehåller oss rätten att ändra denna policy då och då.

Kontakt uppgifter

Använd följande kontaktinformation för att utöva dina rättigheter enligt ovan. Dina förfrågningar kommer att behandlas på ett snabbt och korrekt sätt. All kommunikation och åtgärder som vidtagits av oss rörande dig som utövar dina rättigheter kommer att tillhandahållas kostnadsfritt. Om du gör en uppenbar orimlig eller orättvis begäran förbehåller vi oss dock rätten att debitera dig med en rimlig avgift för de kostnader som uppstår för oss för att uppfylla din begäran.

E-post: privacy@cerve.co

Postadress: Brillant AB, Fiskargränd 2D, 553 20 Jönköping, Sverige

Företagets organisationsnummer: 559096-7864