🦠 Vi har precis släppt en rapport angående Covid19 påverkan för livsmedelsindustrin i Sverige och Norge
Ladda ner gratis

Cookies Policy

Cerve använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda vår webbplats godkänner du vår integritetspolicy och vår hantering av personuppgifter.

Ok

Hur ändrar jag mitt lösenord?

Du kan ändra ditt lösenord så länge du har tillgång till din e-post och konto genom:

Logga in på Beställningsappen

Klicka på Konto ikonen i det vänstra hörnet längst upp

Klicka på Personlig Information

Klicka på Ändra Lösenord

Skriv in ditt nuvarande lösenord samt det nya lösenordet

Klicka på Spara Ändringar

Om du inte har åtkomst till ditt konto så kan du ändra ditt lösenord genom att klicka på Glömt Lösenord vid inloggningen.

Hittar du inte din fråga?
Kontakta oss.